Aanbiedingen voor zakelijke klanten. Alle prijzen excl. btw.
Naar de winkel voor particulieren.
Nederlands
OTTO Office Logo
- Alles voor uw kantoor!

Klasseren

Veelzijdige en omvangrijke orde

Zonder twijfel heeft ondanks de voortschrijdende kantoortechniek de hoeveelheid aan niet-elektronische materiaal in veel gevallen eerder toegenomen. Klasseren is daarom niet een kwestie van esthetiek, maar noodzakelijk zodat de werkprocessen optimaal functioneren. Klasseren moet daarom zeer divers zijn indien er structuur in het totale systeem gebracht moet worden. Gelukkig bestaat er een groot aanbod aan mappen, hangmappen, fichebakken, hoesjes, perforators & nietmachines, mappen, ordners, tabbladen en ringmappen alsook bureau-accessoires om goed te klasseren. Natuurlijk staat ook de techniek niet geheel buitenspel volgens het thema Media opbergsystemen.

Praktisch en mooi

Ten eerste staat klasseren natuurlijk voor het ordenen van werkprocessen dus heel praktisch georiŽnteerd. Er bestaat natuurlijk geen reden om te klasseren enkel vanwege optische aspecten. Esthetiek speelt echter wel mee wanneer de werkprocessen door de bijbehorende equipment variŽrend van stempels tot dossierkast netjes vormgegeven zijn. Bijvoorbeeld wanneer uw klanten regelmatig uw kantoor bezoeken en daarmee een blik op de ordening kunnen werpen. Wellicht kunnen zij daardoor snel een oordeel klaar hebben.
Maar ook het oog van de werknemers wil wat. Een optisch aansprekende orde is belangrijk in het klasseren. Ordners van goede kwaliteit en een solide mechanisme worden vaker met meer respect behandeld. Als alles er goedkoop uitziet brengt de omgang met de systemen ook geen vreugde. Gammele kaartenbakken uit de grabbelton zijn niet zo bevorderend.

 

OTTO Office - Alles voor uw kantoor!