- Alles voor uw kantoor!
Aanbiedingen voor zakelijke klanten. Alle prijzen excl. btw.
Naar de winkel voor particulieren.
Nederlands

Beken kleur op kantoor…

Een perfect geordend bureau

 

Schrijfgerei in bonte kleuren.

Papier - voor belangrijke mededelingen

Goed gemarkeerd is het halve werk

Techniek in verschillende kleuren

Kleurrijke inrichting

 

Voor meer kleur op kantoor

Gekleurde ordners en meer

De boekenkast achter u hoeft niet alleen maar grijze ordners te bevatten. U kunt bijvoorbeeld ook gekleurde ordners van Esselte Leitz in frisse metallic-kleuren of gekleurde tijdschriftenhouders gebruiken om uw stukken te archiveren. Ook een hangmap hoeft geen neutrale kleur te hebben. Van het merk OTTO Office zijn er bijvoorbeeld ook gekleurde hangmappen verkrijgbaar. Deze kunt u eventueel in een gekleurde archiefdoos van OTTO Office archiveren. Voor sommige doeleinden zijn brede, gekleurde ordners te onhandig of te groot. Gelukkig kunt u bij OTTO Office ook een gekleurde ringmap kopen alsook een gekleurde snelhechtmap of een gekleurde map met hoekelastieken van Esselte Leitz. Esselte Leitz produceert veel gekleurde artikelen voor de orde op uw bureau en bij het archiveren van uw stukken. Naast een perforator en nietmachine in fraaie metallic kleuren kunt u van dezelfde serie ook een gekleurd brievenbakje aanschaffen. Kleur op kantoor geeft niet alleen een goed humeur; kleur geeft ook spirit tijdens het werken. Als u een gekleurde ordner gebruikt dan kunt u elk dossier een aparte kleur geven en dat maakt het gemakkelijker voor uw collega´s om de desbetreffende ordner te vinden. Wanneer u snelhechtmappen aanschaft dan kunt u uw collega´s elk een aparte kleur geven, hetzelfde geldt voor de map met hoekelastieken. En bij het voorsorteren van uw stukken zijn brievenbakjes in verschillende kleuren heel handig.

Gekleurd printpapier

Printpapier moet voor de meeste doeleinden gewoon wit zijn. Maar er zijn ook uitzonderingen. Bijvoorbeeld wanneer u uw klanten via een showalbum, infostandaard of reclamebord iets wilt mededelen, of in een meeting, wanneer u iets wilt presenteren of aan de wand wilt ophangen. Of wanneer u op de kantoordeur iets wilt ophangen voor de verjaardag van uw collega. Dan is gekleurd printpapier van Clairefontaine bijvoorbeeld het meest geschikt. Wanneer u gekleurd printpapier wilt kopen dan heeft u de volgende mogelijkheden: u koopt één of meerdere pakken gekleurd printpapier met één kleur per pak of u koopt een pak met vijf verschillende kleuren erin. Een cursusblok of een notitieboek bestaat altijd uit wit papier. Maar door een gekleurde kaft bekent u toch kleur op kantoor. Notitieblaadjes voor uw notitiekubus moeten ook niet persé wit zijn. OTTO Office biedt bijvoorbeeld gekleurde memoblokken aan. De gekleurde herkleefbare kubusblokken van het merk Post-it zijn algemeen zeer bekend.

Een rode draad

Een rode draad kan ook een andere kleur hebben. Zo kunt u met de gekleurde herkleefbare bladwijzers van Post-it de pagina´s in uw boek of uw documenten markeren, waarop u met een gekleurde Stabilo markeerstift belangrijke delen heeft gemarkeerd en met een gekleurde Staedtler fineliner notities heeft gemaakt.

Geen grijze muis

Heeft u altijd gedacht dat apparaten op het gebied van techniek alleen in zwart, zilver of wit verkrijgbaar zijn? En dat er alleen houtkleurige kantoormeubels verkrijgbaar zijn? Dan heeft u zich vergist want ook techniek en kantoormeubels bekennen kleur op kantoor. Zo kunt u bij OTTO Office ook gekleurde rekenmachines kopen, net als een gekleurde optische muis, turquoise USB-stick of een gekleurde harde schijf. Een gekleurde ladenkast of roldeurkast geeft een gekleurd accent op kantoor. Ook wanneer u een gekleurde bureaustoel of prullenbak wilt kopen kunt u bij OTTO Office terecht.

 

OTTO Office - Alles voor uw kantoor!