OTTO Office Logo
- Alles voor uw kantoor!
Aanbiedingen voor zakelijke klanten. Alle prijzen excl. btw.
Naar de winkel voor particulieren.
Nederlands

Herkleefbare notes

 

Herkleefbare notes zijn snel

In dit computertijdperk schijnen herkleefbare notes aanduidingen voor voorwerpen te zijn die niet in pixels of bits worden omschreven. Deels zijn herkleefbare notes zo functioneel als etiketten en toch hebben zij een hele andere rol. Etiketten staan voor orde maar herkleefbare notes voelen zich in velerlei opzicht meer in chaos thuis. Vanwege haar anders-zijn vallen zij des te meer op. Zij worden niet volledig opgeplakt, zijn niet in kleur aangepast en zij worden met de hand van informatie voorzien die voor anderen handig is. Herkleefbare notes zijn belangrijk. Dat betreft alleen een uiterlijke presentatie. Daarmee wordt ook aangetoond hoe geniaal herkleefbare notes zijn. Zij zijn een eenvoudig maar zeer effectief informatiemedium.

Geheime boodschappen

Of nu blokken herkleefbare notes of herkleefbare bladwijzers ingezet worden, is voor de wezenlijke functie van gekleurde notitieblaadjes irrelevant. Blokken kan men stationair, bijvoorbeeld op het bureau, opslaan terwijl veel producten in de rubriek herkleefbare bladwijzers goed onderweg te gebruiken zijn. De pakjes passen in kleine tassen en zijn binnen handbereik. Installateurs kunnen bijvoorbeeld met herkleefbare notes constructies (gekleurd) markeren.
Functioneel kan men gekleurde plakblaadjes met brieven vergelijken want dat zijn meestal communicatiemiddelen die voor een kleine kring ontvangers bestemd zijn. Enveloppen heeft men dan helemaal niet nodig omdat veel herkleefbare notes niet in het openbaar verschijnen. Niet zelden dienen de blaadjes daarvoor om zichzelf berichten te sturen. Dat is bijvoorbeeld het geval wanneer het er om gaat aan bepaalde dingen te denken. Zo kan een notitie op een verzendverpakking geplakt worden waarmeer nog iets moet gebeuren voordat deze de postuitgang passeert.


OTTO Office - Alles voor uw kantoor!