OTTO Office Logo
- Alles voor uw kantoor!
Aanbiedingen voor zakelijke klanten. Alle prijzen excl. btw.
Naar de winkel voor particulieren.
Nederlands

Ringboeken & ringmappen

 

vanaf 1,35 
per stuk (vanaf 30 stuks)

 excl. btw
Naar de aanbieding

vanaf 6,39 
per stuk (vanaf 5 stuks)

 excl. btw
Naar de aanbieding

Kwaliteit en design

Ringboeken & ringmappen hebben zich in de laatste jaren qua kwaliteit en design duidelijk verbeterd. Nu zijn deze eigenschappen ook met kleinere bedrijfsbudgetten bereikbaar en de zelfstandige productie leidt niet langer tot producten waarmee u bij de klanten niet voor de dag kunt komen. Daarentegen zijn ringboeken & ringmappen intussen algemeen erkende vormen van presentatie. De twijfelachtige reputatie van cursusblokken is niet meer toepassing voor ringboeken & ringmappen. Het verbeterde uiterlijk van ringboeken & ringmappen heeft voor een groot deel met presentatiemappen te maken. Deze kunnen door de speciale ritssluiting exact aangepast worden aan de juiste benodigde ruimte. De binding en de kaft van ringboeken & ringmappen uit de categorie presentatiemappen geven de producten een fraaie uitstraling. Daarbij komt ook nog de stevigheid van ringboeken & ringmappen; nog een reden om deze te overhandigen aan nieuwsgierige klanten. U heeft overigens keuze uit een uitgebreid kleurenpalet.

Van eenvoudig tot elegant

De ringboeken& ringmappen zijn als categorie goed vertegenwoordigd. Naast presentatieringmappen zijn er ringmappen inclusief ringmapvullingen, ringmapaccessoires, ringbanden, showalbums en adressenboeken verkrijgbaar. Hierdoor zijn ringboeken & ringmappen voor vele taken te gebruiken. Zelfs presenteermateriaal kan met producten van deze rubriek aangevuld worden.
Een grote interesse tonen natuurlijk ook de producenten en leveranciers. Met Leitz, Veloflex, ELBA en anderen zijn hier ene aantal bekende namen vertegenwoordigd. Dat het om een groot assortiment gaat, toont de concentratie aan ringboeken en ringmappen, presentatieringmappen en showalbums.


OTTO Office - Alles voor uw kantoor!