Aanbiedingen voor zakelijke klanten. Alle prijzen excl. btw.
Naar de winkel voor particulieren.
Nederlands
OTTO Office Logo
- Alles voor uw kantoor!

Rittenboeken


3 Producten
Rangschikking:
Artikel / Pagina:
    van 1  
Atlanta Rittenboek »5419042« met doorslag
afmetingen (BxH): 14 x 29,7 cm, inhoud: 40 x 2 bladen, taal: Nederlands
Producent-Nr.: 5419042
Atlanta

vanaf  6,79 
per stuk (vanaf 3 stuks)

 excl. btw
Kleur-/staffelprijzen weergeven
Hoeveelheid:   stuk
SIGEL Formulierenmap »EF510« (voor A5 staand)
stevige beschermende omslag voor het rittenboek en opbergetui voor de auto of bestelwagen, formaat: A5 staand, met hoofd-insteekvak voor het rittenboek, pennenhouder en verschillende insteekvakken voor parkeerschijf, visitekaartjes l etc., als schrijfonderlegger te gebruiken, in elegante leerlook met zoomnaad, uitwisselbaar naambordje op de voorzijde, kleur: zwart
Producent-Nr.: Sigel EF510
SIGEL

vanaf  10,19 
per stuk (vanaf 3 stuks)

 excl. btw
Kleur-/staffelprijzen weergeven
Hoeveelheid:   stuk
SIGEL Formulierenmap »EF610« (voor A6 liggend)
praktische beschermende omslag voor het rittenboek en opbergetui voor in de auto of bestelwagen, formaat: A6 liggend, met hoofd-insteekvak voor het rittenboek, pennenhouder en verschillende insteekvakken voor parkeerschijf, visitekaartjes etc., als schrijfonderlegger te gebruiken, in elegante leerlook met zoomnaad, uitwisselbaar naambordje op de voorzijde, kleur: zwart
Producent-Nr.: Sigel EF610
SIGEL

vanaf  7,85 
per stuk (vanaf 3 stuks)

 excl. btw
Kleur-/staffelprijzen weergeven
Hoeveelheid:   stuk
3 Producten
Rangschikking:
Artikel / Pagina:
    van 1  

Zodat geen enkele zakelijke rit verloren gaat

Ook voor het rittenboek zijn er in toenemende mate elektronische alternatieven. Evenwel is de technische rompslomp groot en de kosten zijn vooral voor kleine ondernemingen nauwelijks te dragen. Het rittenboek is daarentegen een eenvoudige en klassieke vorm die men gebruiken kan voor een zakelijk voertuig of een privé voertuig dat ook zakelijk gebruikt wordt. Zoals bij alle bedrijfsformulieren geldt hier ook de volledigheid van alle gegevens zodat het voeren van een rittenboek belastingtechnisch verantwoord is. sigel biedt rittenboeken in verschillende uitvoeringen.

Vrachtwagen of personenauto?

De rittenboeken van sigel verzekeren u, afhankelijk van uitvoering, van verschillende opgaven. Daarbij gaat het er steeds om alle relevante acties vast te houden. Rittenboeken verzamelen gegevens over tanken, inspecties en, indien nodig, reparaties. Of de voorkeur nu uitgaat naar een rittenboek in A5-formaat (32 pagina´s, lijkend op het @kasboek@2) of A6-formaat (44 pagina´s; meestal liggend formaat), is aan de klant overgelaten. Vaak is het soort rittenboek uitgevoerd naar de voorkeur van de autofabrikant en daarvoor een praktisch opbergvak ingeplande.
Aangevuld wordt het programma door verdere producten als een formulierenboek voor vrachtauto´s, dat ook gelijk opgave voor de lading opneemt. Verder zijn er pakken van 100 tachoschijven voor rittenschrijvers in het aanbod opgenomen. Hier dient men onder andere op maximale snelheid te letten. U kunt zich als OTTO Office-klant de zoektocht besparen naar indicaties over eisen voor rittenboeken en tachoschijven. De aangeboden producten zijn EU-toelaatbaar en voor de belastingaangifte geschikt. Dat is eigenlijk vanzelfsprekend dat verder ook niet moet worden genoemd. Maar hierin onderscheiden zich helaas kwaliteitsproducten van goedkope producten.


OTTO Office - Alles voor uw kantoor!